top of page

«Πότε θα λειτουργήσουν πλήρως οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στον Νομό Κοζάνης;»

Επιστολή προς τον Διοικητή της 3ης Υ.Π.Ε. για τις Μ.Ε.Θ. των Νοσοκομείων.



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα έστειλε επιστολή προς τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Π.Ε.) σχετικά με την λειτουργία των Μονάδων Εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) των Νοσοκομείων του Νομού Κοζάνης.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον Υπουργό Υγείας, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τους Δημάρχους της Π.Ε. Κοζάνης, τους Διοικητές των Νοσοκομείων και τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης, γίνεται ειδική αναφορά στο πρόβλημα που υπάρχει με τη μη λειτουργία της Μ.Ε.Θ στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο».

Συγκεκριμένα, ερωτάται ο Διοικητής ποια είναι η πρόνοια για την προκήρυξη μόνιμων θέσεων για εξειδικευμένους γιατρούς που θα στελεχώσουν τις Μ.Ε.Θ., για τις καθυστερήσεις στον διαγωνισμό που εκκρεμεί εδώ και αρκετούς μήνες, για την κατάσταση και τις ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή ενώ, τίθεται και το ερώτημα για την κάλυψη των οργανογραμμάτων των δύο Νοσοκομείων του Νομού.

Τέλος, η κ. Βέττα, ζητά την παράθεση του χρονοδιαγράμματος, σύμφωνα με τους κεντρικούς σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας, για την πλήρη λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Επισυνάπτεται η επιστολή:


2020.04.15 Βέττα_Επιστολή προς 3η ΥΠΕ
.pd
Download PD • 323KB




4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page