top of page

"Η πολιτική, παρά τις αντίθετες επιδιώξεις, εξακολουθεί να απασχολεί την κοινωνία που ζητά σαφείς, συγκροτημένες και δίκαιες λύσεις στα προβλήματα της"

Δήλωση της Καλλιόπης Βέττα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του περιφερειακού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δυτική Μακεδονία:


"Το χθεσινό, πρώτο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην χώρα, είχε μεγάλη επιτυχία στην Κοζάνη, με την παρουσία και συμμετοχή του συνόλου των αυτοδιοικητικών και θεσμικών φορέων, αλλά και πλήθος πολιτών που κατέκλυσαν τόσο την κεντρική αίθουσα με τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες, όσο και τα θεματικά τραπέζια που διεξάγονταν ταυτόχρονα.

Στην πρώτη από τις δύο μου εισηγήσεις, που αφορούσε την απολιγνιτοποίηση και την ενεργειακή μετάβαση –η άλλη, ήταν για τον τουρισμό-, παρέθεσα στοιχεία για την υφιστάμενη, ζοφερή κατάσταση, αλλά κυρίως, προτάσεις, σκέψεις και λύσεις για την βιώσιμη, δίκαιη και συμπεριληπτική αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου για την Δυτική Μακεδονία.

Τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και για τις υπόλοιπες θεματικές, θα δημοσιοποιηθούν κεντρικά οι επεξεργασμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αφού ληφθούν υπόψη οι καίριες και ουσιαστικές παρεμβάσεις των φορέων και των πολιτών.

Το συμπέρασμα του χθεσινού συνεδρίου είναι ένα: η πολιτική, παρά τις αντίθετες επιδιώξεις, εξακολουθεί να απασχολεί την κοινωνία που ζητά σαφείς, συγκροτημένες και δίκαιες λύσεις στα προβλήματα της.

Η αισιοδοξία, η πίστη και η θέληση όλων μας, μετά την πρωτοφανή επιτυχία του χθεσινού συνεδρίου, είναι μεγαλύτερη.

Μαζί συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Δυτική Μακεδονία και την χώρα μας!"






2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Αθήνα: Βουλής 4, τηλ.: 210 3212883

Κοζάνη: Iπποκράτους 3, τηλ.: 24610 39207

Πτολεμαΐδα: Παυλίδη Αδαμοπούλου 5, τηλ.: 24630 80153

email: k.vetta@parliament.gr

fax: 210 3706569

© 2020 by PGKV

bottom of page