top of page

Δήλωση Χ. Σταϊκούρα: "Δεν υπάρχει ούτε ευρώ. Απευθυνθείτε στον Άδωνι"

Κοινοβουλευτική ερώτηση των Βουλευτών Δυτικής Μακεδονίας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων.


Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Καλλιόπη Βέττα και Θεοπίστη Πέρκα και ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών προς τους εκπροσώπους των κλάδων της εστίασης, των γυμναστηρίων και των εμπόρων της Δυτικής Μακεδονίας, στους οποίους ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει ούτε ευρώ… Να απευθυνθείτε στον Άδωνι για τα 45 εκατομμύρια!”.


Εδώ και έναν χρόνο οι μικρές και οι μεσαίες επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας έχουν πληγεί βάναυσα από τα αλλεπάλληλα κλεισίματα της αγοράς με κυβερνητική εντολή. Επίσης το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε για την «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον covid 19 στη Δυτική Μακεδονία» άφησε εκτός στήριξης 9 στις 10 επιχειρήσεις!


Οι υποσχέσεις της Περιφέρειας για νέο πρόγραμμα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη Δυτική Μακεδονία, διαψεύδονται από την ίδια την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία για ακόμα μια φορά αδιαφορεί για τις μικρές και οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την υγειονομική κρίση.



Βουλευτής Καστοριάς, Ο. Τελιγιορίδου

Βουλευτής Κοζάνης, Κ. Βέττα

Βουλευτής Φλώρινας, Θ. Πέρκα

Βουλευτής Μεσσηνίας & Τομεάρχης Ανάπτυξης, Α. Χαρίτσης



Δείτε το πλήρες κείμενο της ερώτησης εδώ.

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page