top of page

Επίσκεψη στα Κομνηνά!

Έγινε ενημέρωση: 27 Φεβ

Συζήτηση της Καλλιόπης Βέττα με τους κατοίκους για την επικείμενη εγκατάσταση γιγαντιαίου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Θέση "Προζύμι".


Όπως δήλωσε η Βουλευτής:

"Στην επίσκεψή μου στα Κομνηνά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει στην περιοχή από την επικείμενη εγκατάσταση γιγαντιαίου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, είναι εξαιρετικά οξυμένο.

Οι πολίτες της περιοχής με ενημέρωσαν για την διασάλευση της παραγωγής, του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα, αλλά και για την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος, από την δημιουργία ενός σταθμού 50 MW στην θέση «Προζύμι».

Είναι πλέον κοινός τόπος, ότι η άναρχη ανάπτυξη των ΑΠΕ, σε ένα σαθρό και ξεπερασμένο θεσμικό πλαίσιο, χωρίς Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για την χωροθέτηση τους, είναι μία από τις βασικές αιτίες για την υποβάθμιση της Π.Ε. Κοζάνης. Και σε αυτή την εξέλιξη, οι κυβερνητικές ευθύνες είναι μεγάλες και απαράγραπτες.

Δεσμεύτηκα ότι η κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσα την προηγούμενη εβδομάδα για το θέμα, θα είναι μόνο μία από τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβω για την υπεράσπιση της περιοχής, των πολιτών και των δίκαιων αιτημάτων τους.

Η Π.Ε. Κοζάνης πρέπει, άμεσα, να σταματήσει να είναι παθητικός δέκτης της κυβερνητικής ολιγωρίας και αδιαφορίας!"






3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page