top of page

"Επιτακτική πλέον η ανάγκη για επιδημιολογική μελέτη στην περιοχή της Κοζάνης (ηχητικό)


Συνέντευξη της Καλλιόπης Βέττα "Στο Κόκκινο" Θεσσαλονίκης 91.4 FM.


Την επιτακτική ανάγκη επιδημιολογικής μελέτης στην περιοχή της Κοζάνης επεσήμανε μιλώντας στον ρ/σ στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και στην εκπομπή "Ορθά-Κοφτά" με τον Απόστολο Λυκεσά η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Καλλιόπη Βέττα.


Η κ. Βέττα διαπίστωσε ότι στην Κοζάνη είναι σε εξέλιξη το πιο μακρόχρονο ίσως lockdown στην Ευρώπη, καθώς διαρκεί ήδη έξι μήνες, και την ίδια ώρα παραμένει το πολύ υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή. «Αυτό είναι παράδοξο και δείχνει ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Χρειάζεται επιδημιολογική μελέτη στην περιοχή για να ξέρουν οι κάτοικοι που είναι έξι μήνες στο σκοτάδι τι φταίει» δήλωσε στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ χαρακτήρισε προσβλητική τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι για την διασπορά φταίει η συμπεριφορά των κατοίκων της Κοζάνης και η… μορφολογία της κεντρικής πλατείας της πόλης.


«Στην Κοζάνη δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό, τηρούμε τα μέτρα, φοράμε τις μάσκες. Φτάνει πια το αφήγημα της ατομικής ευθύνης, και υπεύθυνοι είμαστε, και τηρούμε τα μέτρα. Ο εμπορικός κόσμος τονίζει ότι πρέπει η περιοχή μας να μπει σε ένα ειδικό καθεστώς και χρηματοδότησης αλλά και έρευνα», ανέφερε στη συνέχεια η κ. Βέττα.


Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page