top of page

"Η δημιουργία της οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας είναι ένα θετικό και ελπιδοφόρο βήμα"

Έγινε ενημέρωση: 28 Αυγ 2020


Χαιρετισμός στην εκδήλωση για την ίδρυση οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας.



Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα έστειλε χαιρετισμό στην εκδήλωση για την ίδρυση οργάνωσης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, καθώς, λόγω της συζήτησης στη Βουλή για το άνοιγμα των σχολείων και την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, δεν ήταν εφικτό να παρευρεθεί στην Πτολεμαΐδα.

Στον χαιρετισμό της η κ. Βέττα ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η δημιουργία μιας πολιτικής οργάνωσης σε μια εποχή ιδιώτευσης και ατομικισμού είναι από μονή της ένα θετικό και ελπιδοφόρο βήμα. Πόσο μάλλον όταν -σε αντίθεση με την κεντρική πολιτική γραμμή που προωθεί η κυβέρνηση- έχει σαν διακηρυγμένο στόχο την εξωστρέφεια, την αλληλεγγύη, τη στήριξη των ευάλωτων, την προστασία του περιβάλλοντος και την άμεση συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων, χωρίς κανένα περιορισμό λόγω φύλου, θρησκεύματος ή άλλης διάκρισης…

…Είμαι σίγουρη ότι θα παλέψετε για να αποδείξετε σε όλους, ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, ένας κόσμος όπου το όραμα για ισότητα, δικαιοσύνη, πλήρη και σταθερή εργασία, οικονομικά, κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα για όλες και όλους δεν είναι αναχρονιστικό και ξεπερασμένο, αλλά ζωτικό και αναγκαίο.

Το έχει ανάγκη ο τόπος μας, το έχει ανάγκη η νεολαία μας. Εσείς, το γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο».





Δείτε το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού εδώ.

6 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page