top of page

Η Κ. Βέττα για όσα συνέβησαν στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή την "ημερίδα" για την απολιγνιτοποίηση

Συνεντεύξεις και δηλώσεις της Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης για τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή.


Η κ. Βέττα τοποθετήθηκε αναλυτικά σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις της τις τελευτάιες ημέρες, για το ζήτημα της απολιγνιτοποίησης και τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διεξαγωγή της "ημερίδας" του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Χατζηδάκη, η οποία οργανώθηκε πρόχειρα και, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση θεσμικών φορέων και παραγόντων της περιοχής, παρά την κρισιμότητα του ζητήματος για την τοπική κοινωνία.


Μίλησε επίσης για τους λόγους αποχώρησης από τον προσχηματικό αυτό διάλογο όλων των Δημάρχων των ενεργειακών δήμων, των παραγωγικών φορέων, των εκπροσώπων των εργαζομένων και των Βουλευτών, ενώ καυτηρίασε την, χωρίς καμία αφορμή, ένταση που προκλήθηκε με ευθύνη της κυβέρνησης στην απολύτως ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χρησιμοποιώντας κατασταλτικά μέτρα και ρίψη χημικών εναντίον των συγκεντρωμένων.


Η ίδια χαρακτήρισε «έγκλημα κατά της Δυτικής Μακεδονίας» τον τρόπο που μεθοδεύεται η απολιγνιτοποίηση, με τρόπο άδικο και βίαιο, ενώ τα γεγονότα που συνέβησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα απέδειξαν περίτρανα το πως αντιλαμβάνεται την έννοια της διαβούλευσης η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.


Η Καλλιόπη Βέττα παραχώρησε στις 10.02.2020 Ραδιοφωνική Συνέντευξη στο Κόκκινο 105,5 fm, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, καθώς και ραδιοφωνική συνέντευξη στις 11.02.2020 στον 102 fm της ΕΡΤ 3 και στον δημοσιογράφο Βασίλη Πεκλάρη, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.


Επίσης, παραχώρησε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στο FLASH TV Κοζάνης, στο KOZANI.TV και στο West Channel, τις οποίες μπορειτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο που ακολουθούν:


Συνέντευξη στο FLASH TV Κοζάνης, στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων (10.02.2020):



Συνέντευξη στο FLASH TV και στην εκπομπή "Ώρα Αιχμής", με τον Γιάννη Νεβεσκιώτη (10.02.2020):



Συνέντευξη στο KOZANI.TV (10.02.2020):



Συνέντευξης στο West Channel (14.02.2020):




2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page