top of page

Συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Κοζάνης με φορείς της πόλης

Έγινε ενημέρωση: 3 Απρ 2022


Συνάντηση εργασίας των Βουλευτών ΠΕ Κοζάνης κ. Βέττα και ΠΕ Φλώρινας κ. Πέρκα με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και εκπροσώπους φορέων.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης συμμετείχαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, η Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας και αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Πέτη Πέρκα, καθώς και μέλη της Νομ. Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης.



Εκ μέρους των φορέων συμμετείχαν η Πρόεδρος των γυμναστηρίων κα Τσανάκα Νίκη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Δραγατσικάς Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αιανής κ. Φτάκας Γεώργιος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βελβενδού κ. Πιστιώλας Ιωάννης και μέλος της ομοσπονδίας του Εμπορικού Συλλόγου ο κ. Πούλιος Μιχαήλ.


Συζητήθηκε το σύνολο των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και τον κλάδο των γυμναστηρίων λόγω των μέτρων και των περιορισμών για την καταπολέμηση της πανδημίας που τα τελευταία δύο χρόνια δίνουν έναν καθημερινό αγώνα επιβίωσης.


Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου εδώ.




7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page