top of page

Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας

Έγινε ενημέρωση: 2 Νοε 2022


Θεσμικές συναντήσεις του Κώστα Ζαχαριάδη και της Καλλιόπης Βέττα με Δημάρχους και στελέχη της Τ.Α. στην ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Περιοδεία και συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.


Ολοκληρώθηκε παραγωγικά και με μεγάλη επιτυχία η διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη, στην Κοζάνη παρουσία της Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης, Καλλιόπης Βέττα.


Μετά την χθεσινή εκδήλωση στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με θέμα «Δικαιοσύνη παντού – Οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες», όπου αναλύθηκε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γιώργος, ο Δήμαρχος Εορδαίας κ. Πλακεντάς Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ. Κορδίλας Δημήτρης και ο εκπρόσωπος του Δήμου Κοζάνης κ. Φλώρος Μάρκος.


Με γόνιμο διάλογο αναλύθηκαν τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικά στην περιοχή, που έχει την ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζει πολύ μεγάλη ανεργία και την βίαιη απολιγνιτοποίηση πέρα από τα προβλήματα που πλήττουν όλη την υπόλοιπη χώρα.


Επίσης, δόθηκαν συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά μέσα και απαντήθηκαν ερωτήσεις κυρίως σχετικά με το μέλλον της περιοχής αλλά και το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.








5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page