top of page

Συναυλία αγάπης για την μικρή Ευαγγελία στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης!

Η Καλλιόπη Βέττα συμμετείχε στη συναυλία αγάπης που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού Ευξείνου Λέσχη Κοζάνης για την μικρή Ευαγγελία.


Όπως δήλωσε η κα Βέττα: ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ / ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει την αγάπη και την αλληλεγγύη όλων μας για την μικρή Ευαγγελία. Χθες το βράδυ, ήμασταν όλοι εκεί, για να την βοηθήσουμε να ξαναβρεί το χαμόγελο όπως και η οικογένεια της. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στον κόσμο που ανταποκριθηκε. Ναι ,υπάρχει ακόμη ελπίδα στην κοινωνία, αλληλεγγύη, ανθρωπιά και αγάπη."


Μία συνηθισμένη λοίμωξη προκάλεσε μία ασυνήθιστη μορφή παιδικού Πάρκινσον, η οποία είναι η μοναδική αντίστοιχη περίπτωση στην Ελλάδα. Η Ευαγγελία έχει διαγνωσθεί με 95% δυστονική κινητική αναπηρία και για τα έξοδα της πολύμηνης θεραπείας η οικογένεια έχει τη στήριξη ολόκληρης της Κοζάνης.


Ο σύλλογός “Μακρυγιάννης” σε συνεργασία με τον σύλλογο Κρητών “Η Μεγαλόνησος” και την ομάδα εθελοντών “Δημήτριος Δαϊρούσης” διοργάνωσαν τη συγκεκριμένη μουσική εκδήλωση, με τη συμμετοχή της ορχήστρας του μουσικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας και τη σχολή εκμάθησης ποντιακής λύρας Κοτταρίδη.









2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page